Kwaliteit & Innovatie

Kwaliteit

Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Elke batch wordt voor het verpakken onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Een ervaren team staat garant voor een conforme smaak en kwaliteit van elk product. Onze ver doorgedreven kwaliteitsfilosofie heeft zich vertaald in het behalen van een IFS certificaat op hoger niveau. Een score waar we terecht fier op zijn en wat getuigt van een zeer degelijk geïntegreerd kwaliteitssysteem. Het certificaat kan je hieronder downloaden.

Download IFS certificaat

Afwerken

Innovatie & R&D

De markt is constant in beweging en wordt voortgestuwd omdat de consument steeds strengere eisen stelt aan zijn voeding. Een intolerantie voor een van de allergenen verplicht een consument om zorgvuldig zijn voeding te kiezen. Nieuwe generaties verschuiven prioriteiten in hun levensopvattingen en kiezen om vegetarisch of zelfs veganistisch te leven uit bezorgdheid voor het milieu of om een gezondere levensstijl aan te nemen. Een groeiende diversiteit in geloofsbeleving onder de bevolking vraagt een productgamma dat hun geloof respecteert.

En als de consument de grenzen niet verlegt, dan stuurt de overheid de wetgeving bij door voortschrijdend inzicht in de werking van bepaalde stoffen op het menselijk lichaam.

Dit zorgt voor steeds nieuwe uitdagingen voor de hele voedingsindustrie. Flandor Flavours International blijft innoveren in nieuwe producten om een antwoord te bieden op de evoluerende markttrends en om jouw leven gemakkelijker te maken.

R&D ontwikkelt op eigen initiatief nieuwe producten, beschikbaar voor alle professionelen maar gaat even graag met jou op pad om een receptuur volgens jouw wensen uit te werken. Onze “producten op maat” nemen een steeds groter aandeel in ons portfolio.

Wat de insteek voor een nieuwe ontwikkeling ook is, onze creativiteit maakt jou uniek. Onze kennis en ervaring nemen jouw zorgen weg. Onze dichte en korte opvolging van jouw projecten, waarbij we flexibel en snel schakelen, garanderen jouw succes. En dit zijn dan weer op hun beurt de sleutels tot ons succes.