Home

Reeds 3 generaties lang geeft Flandor Flavours International smaak aan al uw gerechten en voedingswaren. Smaak is een complex gegeven. Het is een samenspel van zintuigen, hersenactiviteit en context. Het wordt je ingegeven door traditie, cultuur, leeftijd en levensstijl. Het is een boeiende, gevarieerde wereld.

Sinds 1976 investeert Flandor Flavours International in het opbouwen van kennis om deze mystiek te ontrafelen en te beheersen. Ettelijke duizenden formules hebben door de jaren heen, producten van professionele voedingsbedrijven een eigen identiteit gegeven. Door het gebruik van aromastoffen van Flandor Flavours International, is de voedingsproducent zeker van een unieke, kwalitatieve en constante smaak in zijn eindproduct.

Goed uitgeruste laboratoria en ruime productiefaciliteiten staan borg voor productzekerheid, veiligheid en traceerbaarheid. De productie is volledig conform de HACCP-normen. Kwaliteit is een prioriteit. Dit heeft zich vertaald in het behalen en meermaals verlengen van het IFS certificaat.

Vind je op de site niet onmiddellijk wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Samen zoeken we naar een mogelijke oplossing voor jouw specifieke wensen.
 
 
[layerslider id=”6″]